Köpvillkor

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning så kommer vi att skicka en orderbekräftelse till din angiva epost. Kontrollera alltid att din orderbekräftelse är korrekt samt att dina adressuppgifter stämmer. Är det något som inte stämmer i orderbekräftelsen så var vänlig ta kontakt med oss omgående.
Ibland kan det hända att bekräftelsen hamnar i din skräppost, så glöm inte att titta där också.

Under 18 år?

Om du är under 18 krävs målsmans tillstånd innan du lägger din beställning.

Beställning

Alla beställningar sker via Internet.
Beställningar som görs i en annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomiskt eller annan skada polisanmäles.

Betalning

Betalningssätt går inte att ändra i efterhand.

- Betalning via bankgiro

Betalning till vårt bankgiro 265-7385. Betalning ska vara oss tillhanda inom 3 arbetsdagar annars annulleras ordern. För- och efternamn ska anges som meddelande vid betalning. 
 

- Payson kortbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Du kan använda både betalkort och internetbank. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du bara på några sekunder göra transaktionen via Payson.

Priser

Alla priser visas i SEK, inklusive moms.

Frakt

Fraktkostnad tillkommer på 19 SEK. Order på över 300 SEK bjuder vi på frakten. All leverans sker med Posten.

Reklamationer

En reklamation ska göras inom 2 månader. Om reklamationen görs efter det är det upp till dig som kund att påvisa att felet fanns redan vid leveranstillfället.

Vill du reklamera en vara skickar du ett mail till oss på reklamation@becharmed.se med en beskrivning av ditt ärende, och vad som är fel på produkten. Vi ser helst av allt att du skickar en bild på produkten. Vi kommer att meddela dig hur du ska returnera varan till oss och så fort som möjligt skicka ut en ny vara till dig. Om produkten inte längre finns kvar i lager gör vi en utbetalning eller skickar en annan produkt till samma värde.

Retur

I enlighet med distansavtalslagen har du alltid 14 dagars ångerrätt på varor som är köpta hos oss. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara inom 14 dagar efter leverans. Du får vid mottagen retur hela köpesumman tillbaka (frakt ej inkluderad).
Du som kund står för fraktkostnaden tillbaka till oss. Även den transportrisk som en retur medför.
Den returnerade varan ska vara oanvänd, komplett samt oskadad i originalförpackning.

De armband som vi själva tillverkar har ett mått på 18 cm som standard och passar dig som har en handled på 16-18 cm i omkrets. Om annat mått önskas skall detta anges vid beställning. Du som kund kan inte utnyttja ångerrätten på grund av att storleken är för liten/stor om du själv inte angett ett speciellt mått. 
Om du önskar ändra något efter att armbandet är tillverkat tar vi ut en arbetskostnad på 49 kr/armband inklusive frakt. 
Ångerrätten gäller inte heller rabatterade varor.

 

Återbetalning

Återbetalning vid retur eller reklamation sker vanligtvis inom 14 dagar efter registrerad retur/reklamation.

Personuppgifter

Vi hanterar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen, PUL. Uppgifterna du lämnar till oss används i vårt system enbart i syfte att fullfölja din order och i övrigt tillhandahålla en god service.

Skattesedel

Be Charmed innehar F-Skattesedel, org.nr: 969767-2856